01
december

Verjetno se je že marsikdo vprašal zakaj ne more iz aplikacije YouTube in bi se glasba predvajala naprej. To je možno, obstaja trik, mi pa ti bomo povedali/pokazali kako to narediti.

Potrebuješ spletni brskalnik, ki NI Safari. Mi smo testirali v Chrome ter Opera in deluje. Torej, če nimaš nameščenega drugega brskalnika kot Safari, moraš prvo v AppStore in si naložiti aplikacijo drugega brskalnika.

Ko v iskalnik napišeš ‘youtube’, se ti odprejo rezultati. In če imaš naloženo aplikacijo YouTube na iPhone-u, potem ti ob kliku na rezultat odpre aplikacijo. Zato je potrebno narediti drugače. In sicer, odpri YouTube v novem zavihku, tako ti ne odpre aplikacije ampak spletno stran. Potem pa je najbolje, da zahtevaš ‘desktop site’, saj ti v Chrome brez tega ne bo predvajalo glasbe v ozadju. Potem zbereš glasbo in greš iz brskalnika na home zaslon. Da pa ti bo glasbo še naprej predvajalo, moraš pa odpreti control centre in v razdelku za predvajanje glasbe klikneš play in glasba se predvaja naprej. Na internetu le označi auto-play in se bo normalno predvajalo naprej.

Kako v Chrome in Opera odpreti namizni način?

Chrome

  1. odpreš aplikacijo
  2. greš na stran katero želiš (youtube)
  3. klikneš desno zgoraj tri pikice
  4. klikneš ‘request desktop site’

Opera

Prvi trije koraki so isti, le pri četrtem klikneš ‘mesto za namizne računalnike’.

Sedaj pa lahko predvajaš glasbo, brez da bi bil zaslon konstantno vklopljen. Preizkusi in uživaj.

Zadnji vnosi

Nasveti za poletne dni

Nasveti za poletne dniNaše naprave, predvsem telefoni, so precejšen del naših življenj, saj jih povsod jemljemo s seboj – ja, [...]

Prebrskajte vse