Na klic odgovori s SMS-jem in to v slogu

 

Od iOS 6 nam »Odgovori z besedilom« omogoča hitro odzivanje na klic, na katerega ne moremo (ali nočemo) odgovoriti. Toda iOS vam omogoča le tri odgovore, in če se zgodi, da nimate časa tipkati svoj odgovor, vam ti trije odgovori morda ne bodo odražali tega, kar v resnici želite povedati. Na srečo zdaj lahko te tri odgovore prilagodite po svojem okusu.

Odprite Nastavitve -> Telefon in tapnite »Odgovori z besedilom« pod Klici. Tukaj boste našli tri privzete odgovore Apple-a. Če želite odgovor spremeniti, se ga dotaknite in dodajte svojega. Omejitev znakov ni, zato je lahko odgovor poljubno dolg. Ko končate, v zgornjem levem kotu pritisnite »Telefon«. Če boste kasneje ugotovili, da je potreben ponovni popravek sporočil, se lahko vedno vrnete na isto mesto in popravljen odgovor prekličete s tipko (x) in privzeti Apple-ov odgovor se bo vrnil.

 

Ko imate odgovor po meri urejen, je potrebno le počakati, da vas nekdo pokliče. Ko tapnete »Sporočilo« na zaslonu za dohodni klic, boste našli nove odgovore pripravljene za uporabo. Z dotikom na izbrano sporočilo ga pošljete klicatelju in s tem končate klic.

change your iphones default text responses for incoming phone calls quick reply style idoktor