XVIDA zaščitni ovitki in brezžične polnilne postaje

Ponosni smo, da smo naš prodajni program popestrili z vrhunskimi izdelki, ki izhajajo iz Ljubljane, prodajajo pa se večinoma le v tujini.  To slovensko podjetje razvija in izdeluje vrhunske zaščitne ovitke, ki so del sistema pritjevanja in brezžičnega polnjenja, ki  ga ponujajo pod imenom XVIDA. Tehnološko dovršeni izdelki visoke kakovosti lahko tako najdete tudi na naših policah.

Od kar  so proizvajalci mobilnih naprav (tudi Apple) v novejše modele mobilnih naprav vpeljali brezžično polnjenje, je tudi samo povpraševanje po te vrste polnilcih naraslo. Uveljavil se je enoten standard za tovrstno polnjenje, imenovan Qi. Podjetje Xvida ponuja dvoje vrst dodatkov, ki delujejo v kompletu. Najprej si lastnik mobilne naprave omisli magnetni ovitek za svoj telefon, nato pa še polnilec, kamor se mobilnik oblečen v prej omenjen ovitek magnetno oprime. Na voljo so različni – namizni, več modelov za v avto, stenski in tako naprej. Ovitki so narejen iz gumirane plastike (TPU), ki je dovolj raztegljiva, da je vstavljanje in odstranjevanje telefona enostavno, hkrati pa vseeno doda precej trdnosti in zaščite. Ovitek sicer doda nekaj debeline, a niti ne preveč, tudi magnet na zadnji strani je komaj zaznaven. Ta ovitek je funkcionalna in kakovostna zaščita tudi brez induktivnega dodatka.

Največ razvoja je vloženega v polnilne enote, ki so vgrajene v nosilce mobilnih naprav Xvida. Pa naj gre za šik oblikovano namizno polnilno stojalo, za zelo zanimivo polnilno enoto, ki jo lahko kar nalepite na praktično katerokoli površino (stena, steklo, armatura v avtu…) in omogoča tako polnjenje kot priročno odlagalno mesto za iPhone ali pa za avtopolnilec sleš nosilec. V slednjem se pravzaprav skriva največ tehnologije, saj temperature v avtu narastejo tudi na 50 stopinj, takrat pa večina polnilnih enot »počepne« pred izzivom (na mobilni napravai je sicer viden indikator o polnjenju, a se v resnici ne polni). No, v primeru XVIDA avtopolnilca teh bojazni ni, saj so v majhno enoto uspeli vgraditi tudi sistem za hlajenje. Na voljo pa so tri različice pritrjevanja v avtu, prisesek za steklo oziroma armaturo, nastavek za režo prezračevalnega sistema in vodilo za v CD enoto avtoradia. Vsi se pritrdijo odlično in bojazni, da bi vaša mobilna naprava izgubila oporo ni, niti na najhujšem offroad poligonu.

Poudarjamo, da smo zares veseli, da lahko sodelujemo s Slovenskim podjetjem, ki izdeluje vrhunske izdelke višjega cenovnega razreda. Od danes naprej tudi v iDoktor shopu v Murgle centru in na spletni strani www.iDoktor.si!