Popravila iNaprav lahko zdaj plačate brez izletov do bankomata

iDoktor z veseljem sporoča, da lahko po novem vse naše storitve plačujete s pomočjo vašega telefona preko aplikacije mBills.

Do sedaj je bilo pri nas plačilo možno zgolj z gotovino ali preko nakazila na Trr (za pravne osebe). Ker je trend plačevanja z gotovino po svetu v upadu, vse bolj pa temu sledijo tudi slovenski potrošniki, smo načinu plačila dodali še mBills.

Za kaj gre?

Gre za mobilno denarnico (aplikacija na vašem telefonu), ki omogoča hitro plačevanje brez papirnatega računa na več kot 44 milijonov prodajnih mest po svetu, od tega preko 1500 po Sloveniji.
Ko naložite aplikacijo in vpišete svoje podatke, je potrebna le še osebna identifikacija na najbližjem Petrolovem servisu, s tem pa lahko začnete z uporabo.
Denarnica mBills deluje tako, da jo predhodno napolnite na različne načine: s samodejnim polnjenjem, polnjenjem z bančnega računa, vplačilom gotovine na Petrolovih prodajnih mestih ali pa s plačilom UPN naloga.

Tudi pri potrjevanju plačila imate na voljo več načinov kot so ročni vnos preko UPN naloga, preko QR kode ali črtne kode, možna pa so tudi nakazila drugim uporabnikom te denarnice preko telefonske številke.

Aja, pa še to: uporaba mBills ni pogojena z izbiro vaše banke, prav tako ne z izbiro vašega mobilnega operaterja.

Še več pa izveste tukaj: MBILLS