Audio problem na iPhone 7

Pri različnih modelih iPhone-ov se pojavljajo različne napake, ki so nekako značilne za določeno serijo. Če se vrnemo kar precej nazaj, k iPhone 4, ki je imel podobno težavo, vendar s to razliko, da je snemalnik zvoka delal.

Pri iPhone 7 gre za napako na audio čipu ( audio IC ), ki se kaže na sledeč način:
• izredno dolgo prižiganje naprave,
• sogovornik te ne sliši,
• ti ne slišiš sogovornika,
• siri ne dela,
• med klici ne moreš preklopiti na zvočnik/speaker,
• v Voice Memos ti izpiše, da ni prepoznana nobena audio naprava (Recording failed, No audio devices found).


Gre za težavo na matični plošči, ko na audio čipu popusti kontakt z matično ploščo, zato je potrebno popravilo tega čipa. Seveda ni nujno, da se audio težava pojavi na vsakem iPhone 7, največkrat je posledica padcev ali krivljenj, enaka težava se pojavlja tudi na iPhone 7+. iDoktor svetuje, da z iPhone-om lepo ravnate, da se možnost ukrivljenja naprave in drugih poškodb zmanjša kolikor je to le mogoče, saj vsak udarec, padec in podobno, lahko zelo vpliva na delovanje same naprave. Niso pa ostali modeli imuni na audio težavo, je pa najpogostejša ravno pri iPhone 7. Dobra novica pa je, da se po popravilu glede na naše izkušnje ta težava ne ponovi več.


Zakaj izbrati iDoktor? Ker smo specializiran certificiran servis za Apple naprave in že od leta 2012 zagotavljamo našim strankam hitro in kvalitetno storitev.

Naroči se na popravilo:

Servis

Servis

iPhone

iPad

iPod

MacBook

Težave in termin

Težave in termin MacBook

Vpišite vaše podatke

Vaše ime
Vaš priimek
Vaša telefonska št.
Vaš e-mail naslov