040 666 296 | info@idoktor.si

Kako do izbrisanih kontaktov

Kategorija: Blog Deli:  
Vsak se je že kdaj soočil s ponesreči izbrisanimi kontakti. Predstavili vam bomo način kako kontakte povrniti, v kolikor se to zgodi. Seveda se morajo ti kontakti nekje nahajati, da jih lahko povrnete, če uporabljate iCloud oziroma Apple ID, potem to dejansko lahko naredite. Za vse uporaben nasvet. Spodaj prebertei kaj narediti v takem primeru.

Si zbrisal/a kontakte? Se zgodi in lahko se zgodi vsakemu. En izmed lažjih načinov kako povrniti kontakte, je preko iCloud-a, morajo pa biti vsi kontakti vezani na točno določen račun (Apple ID). Je lažji način, ko želiš obdržati ostale podatke, da jih ne rabiš povoziti z back up-om v iTunes. Sicer je dobro imeti kopijo podatkov shranjenih tudi v iTunes, ker lahko shraniš celotno kopijo naprave (priporočeno narediti back up v iTunes 1x mesečno). Pa se vrnimo k iCloud-u. Pojdi na spletno stran https://www.icloud.com/ preko PC računalnika ali Mac-a in se vpiši s svojim računom. Ko se ti odpre celotna stran ikon, klikneš na Settings.

Ko se ti odprejo nastavitve, poskrolaj do razdelka Advanced, kjer je opcija Restore Contacts in klikneš to.


Pojavi se ti seznam arhivov, ki so na voljo in so razporejeni po datumu. Izberi tega, kjer so shranjeni kontakti, ki jih želiš povrniti, oziroma zberi tega za katerega misliš, da ima potrebne kontakte, nato klikneš Restore.


Pojavilo se bo okno, kjer te še enkrat vpraša po potrditvi in klikneš Restore. Ko greš čez cel postopek, se ti povrnejo ti kontakti na izbrani datum.

iDoktor